Convocatoria eleccions

Convocatòria d'eleccions

Segons acord de Junta Gestora del dia 5 de setembre de 2013, es convoca a tots els socis amb dret a vot a Eleccions a Presidència i Junta Directiva el proper 6 d’octubre de 2013.

CONVOCATÒRIA D’ELECCIONS A PRESIDÈNCIA I JUNTA DIRECTIVA

(article 26.4 i 26.5. Decret 145/1991 del 17 de Juny).

- El nombre que cal proveir és de 3 a15 persones.
- Els càrrecs que cal proveir són: President, Secretari, tresorer i vocals. (actualment amb un mínim de 3 membres, president, secretari i tresorer es suficient).
- Són electors i elegibles els socis ordinaris en les quals concorrin les situacions següents, segons capítol IV, article dels Estatuts del club :

1. Ser major d’edat

2. Haver estat donat d’alta abans del 07/09/2011

3. No tenir suspesa la condició de soci, ni la de directiu en el moment de la convocatòria o en el moment de presentació de les candidatures

- El sorteig públic per a la designació dels membres de la Junta Electoral i la Mesa Electoral tindrà lloc el dia 09 de setembre a les 20 hores a la sala social del club.
- Del dia 09 al dia 16 de setembre: Exposició de les llistes dels socis que conformen el cens electoral i presentació de reclamacions.
- Del dia 09 de setembre al dia 16 de setembre: Presentació de les candidatures
- El dia 17 de setembre: Proclamació de les candidatures.
- Del dia 18 de setembre al dia 05 d’octubre: Campanya Electoral
- Dia 06 d’octubre : Eleccions a Presidència i Junta Directiva. (l’horari d’obertura del col•legi electoral per exercir el dret de vot serà de 10 a 19 h. a la seu oficial del club.
Per exercir el dret a vot, els socis tindran que presentar el D N I o document oficial d’identificació.

La Junta Gestora